Servis bojlera obuhvata zamenu grejača, termostata, brinoks creva, instalacije. Vršimo servisiranje bojlera svih kapaciteta svakog proizvodjača. Majstor za bojler Novi Sad nudi povoljne cene za uslugu popravka, ugradnja bojlera. Servis bojlera radimo za brendove Termorad, Končar, Dom Pančevo, Gorenje, Elit Čačak, Ariston, Bosch, Metalac i ostalih marki. Kvalitetna, stručna i profesionalna usluga.

Popravka bojlera cena

Zamena grejača u bojleru                                                     3.000 dinara

Zamena termostata u bojleru                                                2.500 dinara

Čišćenje kamenca iz bojlera                                             od 2.500 dinara

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru                           od 2.200 dinara

Zamena brinoks creva bojlera                                              2.000 dinara

Zamena instalacije u bojleru                                           od 2.000 dinara

Montaža bojlera                                                              od 4.000 dinara

Skidanje bojlera                                                                   1.500 dinara

Ugradnja kuhinjskog bojlera                                            od 2.500 dinara

Prikazana cena za uslugu popravka bojlera se odnosi na dolazak majstora, konstataciju kvara i zamenu odredjenog dela. Grejač, termostat, brinoks veze, sigurnosni ventil nije uračunat u cene za servis bojlera. Ukoliko nakon dijagnostike kvara shvatite da opravka bojlera nije isplativa za vas, naplaćuje se detekcija kvara i dolazak 1.500 dinara.

Servis bojlera

Svaki bojler bio on kapaciteta kazana od 30, 50 ili 80 litara funkcioniše na isti nači. Iz gradske mreže u bojler dolazi hladna voda, podešavanjem termostata na odredjenu temperaturu pali se grejač koji greje vodu. Nako što se voda u kazanu zagreje, pokretanjem ručice na tuš bateriji ili slavini od lavaboa dobijate toplu vodu za održavanje lične higijene. Kvara na bojleru u svakom domaćinstvu predstavlja veliki problem. Narčito u porodicama sa više članova koji imaju veliku potrebu za zagejanom vodom iz bojlera. Kada vidite da bojler ne radi kao pre ne odlažite popravku kvara već nas pozovite. Servis bojlera biće obavljen u najkraćem mogućem vremenskom periodu. Dugiu niz godina uspešno radimo servisiranje akumulacionih bojlera svih modela. Odgovorno prilazimo poslu i stručno rešavamo svaki kvar uvek imajući na umu da je ovaj uredja bele tehnike potenicjalna bomba u kući koja može ugroziti bezbednost klijenta. Za svaku pruženu elektro uslugu koja se tiče servisa bojlera dajemo garanciju.

Najčešće usluge

Ugradnja bojlera

Zamena grejača u bojleru

Zamena termostata na bojleru

Čišćenje bojlera

Zamena creva na bojleru

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru

Majstor za bojler

Kada bojler ne greje vodu, curi, sporo zagreva vodu, brzo se potroši topla voda iz kazana ili postoji drugi problem u radu naš majstor za bojler stoji vam na usluzi. Bilo da je potrebna zamena grejača u bojleru, termostata, sigurnosnog ventila, instalacije svaki problem rešavamo kvalitetno. Stručan majstor za bojlere osim znanja i iskustva, kod sebe ima potreban alat, rezervni deo za bojler iz tog razloga se popravka bojlera obavlja brzo. Dovoljno je da nas pozovete, izložite problem koji imate sa vašim električnim uredjajem za zagrevanje vode, sve drugo prepustite nama.

Servis, popravka, ugradnja bojlera je naša specijalnost.

Servisiranje bojlera

Jutarnje tuširanje, kupanje dece, pranje kose će biti neprijatno ako u bojleru nema dovoljno tople vode. Ukoliko vam se dogodi kvar na bojleru Gorenje, Ariston, Tesy, Platinum, Elmac ili drugog proizvodjača možete računati na naš bojler servis. U Novom Sadu i okolini servisiranje bojlera radimo duže od 6. godina i stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata. Bojler servis Novi Sad radi svakoga dana tokom cele godine osim nedeljom.

Savetujemo da čišćenje kamenca u bojleru radite svake godine jer se na teritoriji grada korisnicima ispručuje tvrda voda koja je puna minerala. Još jedna usluga koju puržamo je bojler sa ugradnjom. Recite koji bojler želite da nabavimo za vas, donosimo ga na kućnu adresu i vršimo montiranje bojlera isti dan. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati.