Zamena Creva Na Bojleru

Zamena creva na bojleru Gorenje, Metalac, Elit, Termorad i ostalih proizvodjača je usluga koju pruža naš bojler servis Novi Sad. Majstor za bojlere je dostupan svakog radnog dana i subotom svim fizičkim i pravnim licima. Servis bojlera radimo na celoj teritoriji Novog Sada i njegovoj okolini. Nudimo povoljne cene usluga.

Zamena creva na bojleru cena

Cena za uslugu zamena creva u bojleru iznosi od 2.000 dinara. U cenu nisu uključena brinoks creva, već se ona posebno plaćaju. Zamena brinoks veza za bojler vremenski traje najviše 30. minuta. Savetujemo da se nabavljaju što kvalitetnija creva koja se postavljaju na bojler.

Zamena creva na bojleru

Bojler je jedan od važnijih uredjaja bele tehnike u vašem domu ili poslovnom objektu. Kvar na bojleru može poremetiti svakodnevne poslove koje trebate obaviti. Creva za bojler imaju važnu ulogu u radu bojlera. Putem creva se dovodi hladna voda iz vodovodne mreže u bojler, drugo crevo služi da dovede zagrejanu vodu iz bojlera do tuš baterije ili slavine na lavabou. Vremenom se brinoks creva mogu istrošiti ili korodirati pa može doći do pucanja istih i poplave u kupatilu. Ako primetite da crevo od bojlera curi, ne odlažite popravku kvara. Kada vam treba zamena creva na bojleru možete pozvati naš servis. U najkraćem mogućem vremenskom roku odgovorićemo na zahtev klijenta.

Zamena brinoks creva u bojleru

Servis bojlera je poželjno raditi jednom godišnje. To znači da se obavi čišćenje bojlera, izvrši pregled svih komponenti u bojleru koje uključuje i brinoks creva. Voda iz vodovodne mreže u Novom Sadu je puna minerala koji stvaraju kamenac. Ovaj sediment veoma utiče na rad bojlera i potrošnju njegovih delova. Kamenac iz vode se nakuplja na crevim od bojlera i time se njihova sigurnost u radu ugrožava.

Bez obzira da li je vaš akumulacioni bojler od 30, 60 ili 80 litara star više godina ili novije proizvodnje, popravka bojlera je naša specijalnost. Zamena brinoks creva na bojleru je posao koji obavljamo skoro svakog dana. Odgovorno pristupamo poslu. Našim angažovanjem možete očekivati kvalitetnu, brzu i profesionalnu uslugu. Majstor za bojler ima dugogodišnje iskustvo. Vaše je da nas konataktirate, saopštite kakav kvar na bojleru imate, sve drugo prepustite serviseru. Garanciju dajemo na kvalitet pružene usluge.