Servis Veš Mašina

Servis veš mašina Gorenje, Beko, Candy, Bosch, VOX, Indesit, Whirlpool, Samsung i ostalih brendova. Povoljna cena popravke veš mašina, brza i kvalitetna usluga. Servis veš mašina Novi Sad dostupan je kako fizičkim tako i pravnim licima svakoga dana tokom cele godine osim nedeljom. Garanciju dajemo na kvalitet pružene usluge. Majstor za veš mašinu sa velikim iskustvom.

Servis veš mašina

Sve do danas je vaša mašina za pranje veša radila perfektno. Medjutin nastao je kvar na veš mašini. Bubanj se napunio vodom i neće da se isprazni, centrifuga okreće ali je garderoba mokra, prljav veš nije dobro opran, nije čist i mirisan. Ukratko vaš uredjaj bele tehnike to jest veš mašina je prestala da radi na unčikovitom nivou.

Šta raditi? Sada imate jednostavno rešenje, pozovite naš servis veš mašina u Novom Sadu. Već više od 6. godina pružamo uslugu servis, popravka mašina za veš svih tipova i proizvodjača.

Na dnevnom nivou majstori za veš mašinu izadju na teren u proseku od 5 do 8 puta i uspešno detektuju i otklone nastali kvar. Delovi za veš mašine poput amortizera, elektro ventila, tunel gume, kaiša, prekidača, grejača su nam dostupni što nam omogućava brzu popravku vaše mašine za veš. Kontaktirajte nas, objasnite šta se dešava sa veš mašinom, u najkraćem mogućem vremenskom roku bićemo na vašoj adresi.

Servis, popravka veš mašine cena

Cena popravke veš mašine iznosi od 2.000 dinara. U zavisnosti od vrste kvara, cena usluge biće saopštena kada majstor pregeda vašu mašinu za veš i detektuje uzrok kvara. Kada pristanete na cenu usluge, radi se servisiranje veš mašine. U slučaju da odustanete od popravke veš mašine dolazak i konstatcija kvara se naplaćuje 1.500 dinara. Ako vršite popravku dolazak i dijagnostika je uračunata u cenu usluge i ne naplaćuje se posebno. 

Na linku pogledajte cenovnik  Popravka veš mašine cena

Prikazane cene servisa veš mašine se odnose na rad majstora, rezervni deo za veš mašinu se naplaćuje posebno.

Popravka veš mašine

Fleke od vina, čokolade, masti, voća, tvrdokorne mrlje od zemlje, trave sa garderobe mogu se uspešno skinuti samo ukoliko veš mašina radi ispravno. I najamanji kvar na mašini za veš može poremetiti ciklus pranja. Čim primeteite da veš mašina ne radi uobičajeno ne odlažite popravku kvara. Ako zanemarite problem sa vašim uredjajem mogu nastati veći kvarovi čime je popravka veš mašine znatno skuplja.  Naši majstori su obučeni i kvalifikovani da pruže sledeće usluge kada je u pistanju popravka veš mašine:

Zamena grejača na veš mašini

Zamena tunel gume veš mašine

Zamena amortizera na mašini za veš

Zamena kaiša na veš mašini

Popravka i zamena motora na veš mašini

Zamena hidrostata veš mašine

Čišćenje filtera na veš mašini

Zamena pumpe mašine za veš

Zamena creva na veš mašini

Nivelisanje veš mašine

Priključenje i puštanje u rad mašine za veš

Popravku veš mašine obavljamo isti dan po pozivu klijenta, najkasnije sutra.

Kada je potrebna popravka veš mašine?

Navešćemo neke od znakova koji ukazuju kada je potrebna  popravka mašine za veš:

Veš mašina ne izbacuje vodu

Veš mašina ne uzima prašak i omekšivač

Veš mašina ne okreće bubanj

Veš mašina ne uzima vodu

Veš mašina ne centrifugira

Veš mašina preskače programe pranja

U bublju veš mašine ostaje voda

Veš mašina curi

Veš mašina neće da se upali

Veš mašina ne završava program pranja

Veš mašina lupa u centrifugi

Veš mašina skače, lupa, trese

Majstor za veš mašinu- Servis veš mašina

Kada vaša mašina za veš ima problem u radu tu je za Vas naš majstor za veš mašinu. Bilo da je kvar na veš mašini marke Indesit, Bosh, Whirlpool, Beko, Candy, Gorenje, Arsiton, Tesla, ili drugog brenda majstor za veš mašine stoji Vam na usluzi. Dugogodišnje iskustvo, odgovoran pristup poslu, profesionalna usluga, veliki broj zadovoljnih klijenata u Novom Sadu i okolini su naša najbolja preporuka da vaš izbor bude naš majstor za mašinu za veš.

Serviser veš mašine se stalno usavršava i upoznaje sa novim tehnologijama kako bi mogao da uspešno otkloni nastali kvar na vašem uredjaju bele tehnike. Majstro za veš mašinu pokriva sledeće lokacije Veternik, Liman, Sremska Kamenica, Futog, Detelinara, Kać, Petrovaradin, Tatarsko brdo, Novo Naselje, Salajka i druga mesta na teritoriji opštine. Na svaku pruženu uslugu dajemo garanciju na kvalitet iste. 

Servis mašine za veš

Mašine za pranje veša novije generacije imaju dodatne funkcije kao što je kratak program pranja sportske odeće, program pranja za osetljive tkanine. Standardne operacije programa pranja su otkuvavanje veša na 60 i 90 stepeni, ručno pranje veša na 30 i 40 stepeni, pranje sintetike, ćebadi, posteljine. Takodje na veš mašini možete odrediti broj obrataja bubnja pri centrifugi od 400 do 1.2000 obrtaja. 

Ako veš mašina na displeju pokaže tokom ciklusa pranja odredjeni broj i stane sa radom to ukazuje na neispravnost uredjaja. Svaki prikazani kode greške pomaže majstoru da lakše detektuje nastali problem na veš mašini. Kako su naši serviseri upoznati sa principom rada mašina za veš svih modela i brendova nijedan kvar nije nerešiv. Servis mašine za veš prepustite nama i budite sigurni da će se posao obaviti stručno i kvalitetno po svim standardima. 

Kada vam treba servis, popravka, priključenje veš mašine pozovite nas. Servis mašine za veš Novi Sad je tu za Vas. Uverite se koliki smo profesoinalci u svom poslu.