Zamena prekidača je jedna od mnogih elektro usluga koje pružamo. Zamena prekidača za bojler( indikatora), luster, plafonjeru, ugradnu LED rasvetu po povoljnim cenama. Električar Novi Sad pruža usluge svakog radnog dana i subotom u toku cele godine. Nedelja je neradan dan. Ako vam je potrebno menjanje prekidača možete nas pozvati.

Zamena prekidača cena

Cena zamene prekidača bilo koje vrste iznosi 1.800 dinara. U slučaju da se vrši promena prekidača u većem broju prvi se nalaćuje po prikazanoj ceni svaki naredni se naplaćuje 500 dinara. U cenu nije uračunat prekidač. Cena elektro usluge se odnosi samo za dolazak majstora na vašu adresi i njegov rad. Novi prekidač koji se menja nije uračunat u cenu usluge. Elektro materijal, to jest bilo koju vrstu prekidača možemo nabaviti za vas. AVE, TEM, ALING su proizvodjači kvalitetnih prekidača za svetlo i pokazali su se vrlo postojanim.

Zamena prekidača za svetlo

U svakom stambenom ili poslovnom objektu nalazi se nekoliko vrsta prekidača. Prekidači mogu biti jednopolni, dvopolni, modularni i koriste se za paljenje i gašenje sijalice u lusteru, zidnoj lampi, plafonjeri, LED panelu ili za LED traku. Prekidači imaju dug vek trajanja ali se vremenom u njih uvuče prašina koja se zalepi za kontakate. Tada prekidač počinje da glavi i u nekom trentku prestane sa radom. Ukoliko se prekidač fizički ošteti može doći do varničenja u njemu i tada postoji opasnost da imate strujni udar. Kada imate bilo koji navedeni problem sa prekidačem, uradite njegovu zamenu bez odlaganja. Naš elektro servis Novi Sad pruža uslugu zamena prekidača za svetlo fizičkim i pravnim licima. Bilo da je potrebna zamena jednopolnog, modularnog ili dvopolnog prekidača profesionalni električar vam stoji na usluzi.

Da li se radi popravka prekidača za svetlo?

Nije preporučljivo da se radi popravka prekidača za svetlo već da se obavi njegova zamena. Savetujemo da posao na električnim instalacijam prepustite profesionalnom majstoru. Dešavalo se da smo u stanovima nailazili na loše izvdene elektro instalacije gde se prekidačem prekidalo nultni provodnik a sijalično grlo je bilo pod naponom struje. Ovakve situacije mogu biti opasne po bezbednost ukoliko intervenciju radi nestručno lice.

Zamena prekidača za bojler

Prekidač za bojler može biti modularni što znači da je nezavisan i služi samo da se uključi i isključi ovaj uredjaj bele tehnike. Ako imate objedinjenu tablu sa više prekidača na njoj ( za svetlo, grejalicu, bojler) to se zove indikator. Kada indikator zavarniči ili je zaglavljen bilo koji prekidač bez odlaganja se mora zameniti. Cena za uslugu zamena indikatora za kupatilo iznosi od 2.500 dinara.

Menjanje prekidača za svetlo

Svakoga dana po nekoliko puta koristimo prekidač da upalimo i ugasimo svetlo u kancelariji, spavaćoj, dečijoj, dnevnoj sobi, kupatilu. Čim primetite da prekidač ne funkcionoše kao ranije ne odlažite njegovu zamenu. U slučaju da vršite menjenje prekidača za svetlo iz estetskih razloga ili zbog kvara, stojimo vam na usluzi. Menjanje prekidača nije komplikovana intervencija i smatra se malim poslom, ali mi ovu vrsu usluge radimo na zadovoljstvo naših klijenata. Kada nas kontaktirate, majstor električara sa velikim iskustvom biće na vašoj adresi isti dan, najkasnije sutra.