Zamena Sigurnosnog Ventila Na Bojleru

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru je usluga koju radimo za bojler brenda Metalac, Gorenje, Elit, Platinum i ostalih proizvodjača. Nudimo povoljne cene, kvalitetnu, stručnu i brzu uslugu. Bojler servis Novi Sad radi svakog dana i subotom. Usluge pružamo na celoj teritoriji Novog Sada i njegovoj okolini, kako fizičkim tako i pravnim licima.

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru cena

Želite da se popravka bojlera obavi kvalitetno i brzo? Narvno pored dobre usluge zanima vas i cena intervencije. Zamena sigurnosnog ventila na bojleru cena usluge iznosi 2.500 dinara. U cenu je uračunato dolazak majstora i njegov rad. Ventil za bojler nije uračunat u cenu, on se posebno naplaćuje. Uvek preporučujemo da se postavi ventil od najmanje 9. bara proverenog proizvodjača Komak ili Herz, zbog pritiska vode u vodovodnoj mreži.

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru

Veliki broj ljudi ne shvata značaj sigurnosnog ventila koji se nalazi na cevi za hladnu vodu na bojleru. Sigurnosni ventil je bitan deo bojlera koji reguliše pritisak vode unutra kazana. Njegova uloga je da oslobadja višak pritiska u bojleru kada se vrši zagrevanje vode. Ako je sigurnosni ventil ne ispravan može doći do oštećenja u bojleru u najgorem slučaju do eksplozije bojlera. Zbog bezbednosti ukućana, važno je s vremena na vreme proveriti funkcionalnost ventila na bojleru. Kamenac iz vode može se nagomilati na ventilu i tako izazvati probleme.

Kada je reč o usluzi zamena sigurnosnog ventila na bojleru, ključno je da taj posao obavi stručno lice. Majstor za bojler će pravilnom zamenom i odgovarajućim ventilom obezbediti efikasan i bezbedan rad bojlera. Ukoliko vam je potrebam profesionalan serviser da obavi zamenu ventila na bojleru možete nas kontaktirati. Garanciju dajemo na kvalitet pružene usluge.

Zamena sigurnosnog ventila za bojler

Promena boje ventila za bojler, nakupljena rdja, stalno curenje vode iz ventila su znakovi koji ukazuju da je potrebna njegova zamena. Ukoliko čujete ključanje vode u kazanu bojlera a ventil ne ispšuta vodu, odmah ugasite bojler sa napajanja struje i pozovite majstora. Naš bojler servis u Novom Sadu vam je na usluzi, kada je u pitanju zamena sigurnosnog ventila za bojler. Servis bojlera Termorad, Elmac, Bosch i drugi brendova je naša specijalnostu duže od 10. godina. Odgovorno pristupamo poslu. Angažovanjem naših majstora dobijate vrhunsku uslugu po svim standardima. Veliki broj zadovoljnih klijenata, povoljana cena popravke bojlera, profesionalni majstori su naša preporuka.