Zamena utičnica, šuko, duplih, OG utičnica. Povoljna cena elektro usluge, majstor električar sa veliki iskustvom. Ukoliko vam treba zamena utičnica u stanu ili poslovnom prostoru pozovite nas. Elektro usluge pružamo svakoga dana osim nedeljom na celoj teritoriji Novog Sada i okolini. Kvalitetna, profesionalna i brza usluga. Garanciju dajemo na kvalitet pružene električarske usluge.

Zamena utičnica cena

Cena za uslugu zamena utičnice iznosi 1.800 dinara. Ukoliko se postavlja ili menja veći broj utičnica prva se naplaćuje 1.800 dinara svaka sledeća 500 dinara. Ako je u pitanju stambeni ili poslovni prostor gde treba postaviti više od 20. utičnica cena se formira na licu mesta kada majstor sagleda sve aspekte posla. Prikazana cena se odnosi za pruženu uslugu. Utičnica nije uračunata u cenu elektro usluge.

Zamena utičnica

Kada utičnica varniči, ispala je iz zida, nema jedne faze u utičnici ili iskače osigurač kada se u utičnicu uključi elektro uredjaj potrebna je njena zamena. Kratak spoj struje u utičnici lako može izazvati požar ili napraviti garež od paljevine na zidu na mestu gde se nalazi utičnica. Ako se neki od navedenih znakova dešava sa vašom utičnicom ili više njih pozovite naš elektro servis. Zamena utičnica je usluga koju pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima. Bilo da vam treba zamena obične, OG , duple, šuko ili je u pitanju dupla utičnica sa poklopcem stojimo na usluzi. I ako se radi o jednostavnoj intervenciji, poslu prilazimo na odgovoran način čime štitimo bezbednost klijenata koji nas je angažovao za elektro uslugu. Vaše ukazano poverenje u potunost opravdavamo. Koliko smo profesionalni u pružanju električarskih usluga o tome govori veliki broj zadovoljnih klijenata. Kada nas angažujete majstor za struju biće na vašoj adresi isti dan ili najkasnije sutra.

Kako zameniti utičnicu?

Alat koji je potreban za zamenu utičnice je glinerica. Naravno treba poznavati i osnove elektrike. Pre svake intervencije na elektro instalaciji mora se isključiti osigurača koji napaja utičnicu strujom. Kada isključite automatski osigurač ili odvrnete ako je u pitanju topljivi, obavezno glinericom ispitajte da li postoji faza struje u utičnici. Skinite bakelitni okvir, odvite šraf na sredini utičnice, izadite je iz dozne i oslobodite električne žice sa nje. Povezivanje utičnice uradite istim redosledom kako kada ste raskačili žice. Vratite utičnicu u doznu i zašrafite je. Na kraju vratite okvir koji stoji na utičnici. Dali smo vam ukratko obaveštenje kako zameniti utičnicu, ali savetujemo da svaki posao oko elektro instalacije prepustite stručnom licu.

Zamena utičnice

Ukoliko primetite da je plastika pukla unutra utičnice, nemojte je koristiti. Neispravna utičnica može naneti štetu na električnom uredjaju koji se napaja strujom iz nje. Takodje izgorela utičnica ne treba da se koristi već bez odlaganja da se uradi njena zamena. Napominjemo da ukoliko sami menajte utičnicu i ne povežete žice pravilno, nastaće kratak spoj struje i može se stvoriti voltni luk. Ova situacija može ugroziti život čoveka. Zato kada je potrebna zamena utičnice možete nas pozvati. Do danas smo ovu vrstu elektro usluge pružili nebrojano puta a da nikad nismo imali nijednu reklamaciju. Dobar i profesionalni električar Novi Sad uvek je tu za vas kada je to najpotrenije. Majstori imaju više od 10. godina iskustva, sve usluge obavljaju po standardima struke. Nakon pružene elektro usluge, prostor gde se obavlja intervencija ostvaljamo čistim i urednim. Hitne intervencije električara radimo u najkraćem mogućem vremenskom roku od trenutka vašeg poziva.