kvar na veš mašini

Kvar Na Veš Mašini

Kvar na veš mašini često zan da poremeti svakodnevnicu i kod domaćica izazove stres. Ukoliko se dogodi kvar na mašini za veš marke Gorenje, Beko, Indesit, Candy, Bosch, Whirlpool ili drugog proizvodjača možete nas pozvati. Servis veš mašina radimo u najkraćem mogućem vremenskom roku. U nastavku teksta navešćemo koji su najčešći kvarovi na veš mašini.

Kvar na veš mašini

Popravka veš mašine je naša specijalnost koju radimo duže od 6. godina na celoj teritoriji Novog Sada. Vodili smo evidenciju za poslednjih godinu dana na osnovu koje možemo da ukažemo koji je najčešći kvar na veš mašini.

Propadanje ležajeva je kvar za koji su nas klijenti najčešće pozivali. Do ovog kvara na veš mašini dolazi ubacivanjem veće količine veša u bubanj od propisane. 

Zapušen filter zna da često prekine ciklus pranja veša. Tvrda voda, loš kvalitet deterdženta i neredovno čišćenje filtera veš mašine su glavni razozi da dodje do zapušenja. Sitan novac, kamenčići i drugi tvrdi predmeti koji ispadaju iz garderobe mogu da se zaglave u filteru što dovodi do mehaničkog oštećenja i njegovog začepljenja.

Jedan od češćih kvarova se dešava na pumpi za izbacivanje vode iz veš mašine. Sitan veš kao što su čarape, gaće se provuku kroz crevo i zaglave se u pompi pa veš mašina ne može da izbaci vodu.

Pregorevanje grejača na mašini za veš je još jedan kvar koji je učestao. Velika količina kamenca kao i praška koji se ne rastvori lepe se na grejaču što dovodi do njegovog prestanka rada. 

Bimetalne bravice na vratima veš mašine stradaju od velike količine kondeza koji se stvara na bubju i vlage u kupatilu. Na svakoj veš mašini je programirano da se vrata otvore u odredjenom periodu nakon završenog programa pranja. Često ljudi nemaju strpljenja pa jače povlače ručicu za otvaranje vrata što dovodi do njohovog pucanja.

Tunel guma na vratima veš mašine kao i istezanje i pucanje kaiša su kvarovi koji se namanje dogadjaju na ovom uredjaju bele tehnike. Do njihovog propadanja dolazi usled dotrajalosti materijala.

Kvarovi na veš mašini

Kvarovi na veš mašini mogu nastati bilo kada u toku ciklusa pranja šarenog, sintetičkog, pamučnog ili drugog veša. Ako veš mašina ne centrifugira, ne okreće bubanj, uzme prašak i omekšivač i stane, ne prima vodu, skače, ne okreće bubanj ili postoji drugi kavar ne odlažite popravku vašeg uredjaja. Svako odlaganje popravke kvara može dovesti do veće štete. Savetujemo da koristite originalne rezervne delove ili kvalitetne zamenske. Timećete produžiti radni vek vašoj mašini za veš. 

Ukoliko vam je potrebam dobar i profesionalan majstor za veš mašinu naš servis vam stoji na usluzi. Bez obzira da li je veš mašina stara više godina ili je novije generacije uspešno rešavamo svaki nastali kvar. 

Servis, popravka mašine za veš je naša specijalnost. Povoljna cena usluge, dugogodišnje iskustvo, odgovoran pristup poslu i veliki broj zadovoljnih klijenata su razlog da nam ukažete poverenje.