Sve što treba da uradite je da pozovete naš broj. Za 10-minuta će Vam se javiti naš majstor i zakazati vreme popravke, ugradnje ili servisa.

Dolazak na vašu adresu je uračunat u cenu elektro usluge. Ako se nakon dijagnostike kvara elektro uredjaja ili instalacija odustane od popravke, naplaćuje se 1.500 dinara za konstatacuiju kvara i utrošeno naše vreme.

Dugi niz godina pružamo elektro usluge kako fizičkim tako i pravnim licima. Bilo da je u pitanju popravka bojlera,veš mašine, zamena automatskog osigurača ili druga elektro usluga sve obavljamo na profesionalan način i po standardima struke.

U zavisnosti od kvara na bojleru cena usluge popravke bojlera iznosi od 2.000 do 3.000 dinara. Cena je za dolazak majstora i pruženu uslugu.

Većinu rezervnih delova za šporeta, bojler, veš mašinu, TA peć i elektro matrijal imamo na stanju. Zahvaljujući tome popravka elektro uredjaj ili rad na električnim instalacijama traje od 30 do 40 minuta. U slučaju da nemamo potreban zamenski deo trudimo se da ga nabavimo u što kraćem vremenskom periodu, kako bi ste što pre imali vaš uredjaj bele tehnike u ispravnom stanju.

Pitajte nas. Odgovorićemo za 24 sata.