Zamena Termostata Na Bojleru

Zamena termostata na bojleru Gorenje, Magnohrom, Metalac, Termorad i drugih proizvodjača radimo na celoj teritoriji Novog Sada i njegovoj okolini. Povoljan cena za servis bojlera svih kapaciteta. Nudimo brzu, porofesionalnu i kvalitetnu uslugu. Majstor za bojler je dostupan fizičkim i pravnim licima svakog radnog dana i subotom. Dolazimo isti dan, najksanije sutra.

Zamena termostata na bojleru cena

Kada nastane kvar na bojleru, električni uredjaj za zagrevanje vode treba što pre popraviti. Pored stručne usluge mnoge klijnte zanima cena iste. Cena za uslugu zamena tremostata na bojleru iznosi 2.500 dinara. U cenu nije uračunat termostat, već dolazak servisera na vašu adresu i njegov rad. Kod nas nema skrivenih troškova. Kada majstor uradi detekciju kvara i saopšti cenu klijentu ona je konačna.

zamena termostata na bojleruZamena termostata u bojleru

Sigurnosni ventil i termostat na bojleru su dva dela koja su veoma važna za bezbedan rad uredjaja. Preko termostata se podešava tempertura vode u kazanu. Ako tremostat bojlera zakaže sa radom može doći do pregrevanja vode u kazanu to jest ključanje bojlera. Stvaranje previlikog pritiska u bojleru dovodi do eksplozije bojlera ako se višak tople vode i pritisak ne izbaci preko sigurnosnog ventila. Zato je važno da termostat na bojleru bude u funkcionalnom stanju. Ukoliko primetite da bojler ne greje vodu i lampica ne svetli biće vam potrebna zamena termostata u bojleru. Ovu  vrstu usluge radimo svakodnevno na zdovoljstvo brojnih klijenata. Popravka bojlera Elite, Platinum, Elmac, Dom Pančevo i ostalih marki je naša specijalnost duže od 10. godina. Našim angažovanjem dobijate vrhunsku uslugu po njavišim stanadardima.

Zamena termostata na bojleru

Bojler u kupatilu nam je svakodnevno neophodan za dobijanje tople vode koju koristimo za održavanje lične higijene. Kako bi bojler bio ekonomičan u potrošnji struje, voda u kazanu treba da bude oko 65. stepeni. Da bi ste to regulisali termostat postavite izmedju drugog i trećeg podeoka. Kada okrećete točkić na termostatu bojlera i čujet zvuk to je pokazatelj da je u ispravnom stanju. U slučaju da je na vašem bojleru pokvaren termostat možete nas konataktirati. Bilo da ste u naselju Liman, Petrovaradin, Adice, Tatarsko Brdo ili drugom delu Novog Sada, treba vam zamena termostata na bojleru stojimo na usluzi. Imamo iskustvo i znanje da otklonimo kvar na bojleru i vratimo ga u funkcionalno stanje. Povoljna cena popravke bojlera, brza i stručna usluga su naša preporuka. Granciju dajemo na kvalitet pružene usluge. Bojler servis Novi Sad je tu za vas.