Električarske Usluge

Električarske usluge Novi Sad. Brza, kvalitetna i profesionalna usluga. Majstor električar sa velikim iskustvom. Ako vam treba servis bojlera, klime, popravka veš mašina, šporeta, TA peći, bele tehnike, zamena automatskog osigurača, utičnice, prekidača možete nas pozvati. Električarske usluge u Novom Sadu pružamo svakoga dana osim nedeljom. Povoljna cena elektro usluga.

Električarske usluge Novi Sad

Radovi na elektro instalaciji i električnim uredjajima mogu biti komplikovani i opasni po vašu bezbednost ako ih izvodi nestručno lice. Zato dozvolite našim visoko obučenim električarima koji nude stručnost u pružanju elektro usluga da izvedu svaku vrstu radova u vašem domu ili poslovnom prostoru. Od jednostavnih popravki kao što je zamena prekidača, sijaličnog grla sve do složenih intervencija na električnim vodovima uslugu pružamo na bezbedan i stručan način. Veliki broj uspešno uradjenih električarskih usluga koje smo pružili fizičkim i pravnim licima a da nismo imali reklamaciju je naša najbolja preporuka. Električarske usluge pružamo na celoj teritoriji grada Novog Sada i njegovoj okolini.

Kada nas pozovete i izložite problem koji imate na elektro isntalaciji ili kvar na bojleru, šporetu, veš mašini u najkraćem mogućem roku bićemo na vašoj adresi. Ukazano vaše poverenje u potpunosti opravdavamo. Za svaku pruženu elektro uslugu dajemo garanciju na kvalitet.

Na linku pogledajte kolika je cena naših usluga Električar Novi Sad cenovnik

Električar Novi Sad

Treperenje svetla, zujanje table sa osiguračima, varničenje utičnice i prekidača, neprijatan miris nagorele plastike, peckanje struje su neki od znakova kada treba pozvati električara. Svaku vrstu kvara na elektro instalaciji ne treba ignorisati jer može doći do kratkog spoja čime se može izazvati požar. Zato savetujemo da popravku bilo koje vrste kvara na osiguraču, električnim kablovima, utičnici i uredjajima bele tehnike ne odlažete. Naš tim majstora je uvek u pripravnosti da pruže uslugu hitne intervencije električara. Posedujemo sav potreban alat kao i veliko znanje da rešimo bilo koji problem sa elektro instalacijom ili električnim uredjajem. Posao obavljamo na odgovoran i na profesionalan način po svim pravilima struke. Uvek nam je na prvom mestu bezbednost klijenta i njegovih ukućana.

Električar Novi Sad je dostupan svakog radnog dana u terminu od 08 do 19 sati, subotom od 08 do 13 časova. Pozovite nas i uverite se da smo veliki profesionalci u pružanju električarskih usluga.

Elektro usluge Novi Sad

Unimer, glinerica, šrafciger, motorcangle, odvijači su deo alata koje poseduje naš električar. Kako su elektični uredjaji sve kompleksniji i poseduju napredne tehnologije stalno usavršavamo svoje znanje. To nam omogućava da popravimo bilo koju vrstu kvara na vašem električnom uredjaju. Uvek dajemo svoj maksimum da uredjaj vratimo u funkcionalno stanje bez obzira da li je star više godina ili je novije generacije. Elektro usluge koje pružamo u Novom Sadu i okolini su:

Servis bojlera

Servis mašina za veš

Popravka šporeta

Popravka TA peći

Ugradnja rasvete

Zamena osigurača, utičnica, prekidača

Ugradnja table sa automatskim osiguračima

Popravka elektro instalacija

Uvodjenje struje u poslovne i stambene objekte

Adaptacija postojeće električne instalacije

Popravljamo električne uredjaje proizvodjača, Beko, Gorenje, Candy, Indesit, Bosch, Ariston, Magnohrom, Končar, VOX i drugih brendova koji su zastupljeni na našem tržištu. Ako imate problem sa elektro instalacijom ili električni aparatom u kući pozovite nas već danas.