Ugradnja Bojlera

Ugradnja bojlera Novi Sad i okolina. Povoljna cena električarske usluge. Dolazimo isti dan, najkasnije sutra. Za uslugu montaža bojlera, majstor je dostupan svakog radnog dana i subotom. P bojleraostavljanje bojlera radimo u kući, stanu, hotelima, fitnes centrima i drugim poslovnim objektima. Majstor za bojler sa velikim iskustvom. Granciju dajemo na kvalitet pružene usluge.

Ugradnja bojlera cena

5.000 dinara je cena za uslugu ugradnja bojlera. Dolazak majstora na vašu adresu, skidanje starog i postavljanje novog bojlera, sigurnosnog ventila i brinoks creva je uračunato u cene usluga. Naš bojler servis Novi Sad nudi uslugu bojler sa ugradnjom. Odaberite bojler odgovarajućeg kapaciteta kazana za vaše potrebe održavanja higijene i odredjenog brenda. Nabavićemo bojler, doneti na kućnu adresu i uraditi ugradnju istog.

Montaža bojlera

Kada voda curi iz bojlera u konstantnom mlazu jasan je znak da se kazan probušio. Oštećenje kazana u bojleru je razlog da se obavi njegova zamena. Ukoliko vam treba montaža bojlera Termorad, Metalac, Elite, Gorenje, Platinum ili drugog brenda možete nas konataktirati. Dugi niz godina uspešno radimo servis bojlera i montažu kapaciteta od 30, 60, 80 litara. Topla voda iz bojlera je neophodna svima kako bi se obavljala svakodnevnica. Kada nas anagažujete za ugradnju kupatilskog bojlera potrudićemo se da što pre odgovorimo na vaš zahtev.

Zamena bojlera

Topao tuš prija bilo da se kupamo uveče ili ujutru. Ali ako bojler ne radi i ne dobijamo zagrejanu vodu a pri tom popravka bojlera nije isplativa pružićemo uslugu zamena bojlera. Znajući da bojler može biti potencionalna bomba u kući, odgovormo radimo ugradnju. Po zvrašetku intervencije testiramo rad električnog uredjaja za zagrevanje vode kao i nosivost nosača bojlera koji su postavljeni na zid kupatila.

Ugradnja bojlera Novi Sad

Ugradnju bojlera može obaviti električar kao i vodoinstalater. Važno je samo da se montaža bojlera obavi profesionalno i kvalitetno po svim standardima. Ukoliko vam je potrebna ugradnja bojlera u Novom Sadu pozovite nas. Grabvica, Telep, Liman, Detelinara. Sajlovo, Petrovaradin i ostala naselja u gradu su lokacije gde radimo montažu i servisiranje bojlera. Angažovanjem naših majstora dobijate visokokvalitetnu i stručnu uslugu. Nudimo mogućnost da majstora za ugradnju bojlera možete zakazati u terminu koji odgovara vama i po nekoliko dana unapred.

Savet: Montiranje bojlera uvek prepustite stručnom licu. Ne adekvatna ugradnja može dovesti do pada bojlera sa nosača, oštetiti sanitarije i pločice u kupatilu ili ugroziti bezbednost ljudi.