Čišćenje Bojlera

Čišćenje bojlera, brzo, kavalitetno i profesionalno. Radimo čišćenje kamenca u bojleru za uredjaje brendova Gorenje, Termorad, Metalac, Bosch, Elite i ostalih proizvodjača. Povoljna cena. Majstor za bojler sa velikim iskustvom. Bojler servis Novi Sad radi svakog radnog dana i subotom. Usluge za servis bojera pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima.

Čišćenje bojlera cena

Čišćnje bojlera je važan segment za održavanje ovog uredjaj bele tehnike kako bi u domaćinstvu stalno bilo tople vode. Redovno čišćenje kamaneca iz kazana može produžiti radni vek bojleru, poboljšati efikasnost električnog uredjaja i obezbediti dovoljnu količinu zagrejane vode. Cena čišćenja bojlera zapremine kazana od 30, 50 i 80 litara iznosi od 3.000 dinara. U cenu je uračunat rad servisera i dolazak na adresu. Ukoliko se mora uraditi zamena grejača u bojleru koji je oštećen zbog uticaja kamenca cena usluge je 3.000 dinara + grejač za bojler. Nakon završenog posla kupatilo u kom se nalazi bojler ostavljamo čistim i urednim.

Čišćenje kamenca u bojleru

Jedan od glavnih problema u bojlerima je nakupljanje kamenca. Kamenac se formira kada se minerali iz vode talože tokom zagrevanja na grejaču i kazanu u bojleru. Na teritoriji cele Vojvodine je zastupljena tvrda voda pa ne čudi što se kamenac brzo taloži u bojleru. Naša usluga čišćenje bojlera vam omogućava da produžite radni vek vašeg uredjaja bez obzira da li je kazan izradjen od emajla ili je prohromski. Održavanje bojlera je ključno za njegov besprekoran rad, a naš bojler servis vam nudi čišćenje kako bi vaš bojler bio uvek u funkciji. Bojler majstor ima iskustvo i znanje da efikasno otkloni sav nakupljni kamenac u kazanu bojlera. Posle čišćenja, majstor će pregledati bojler i proveriti da li postoje potencionalni problemi.

Čišćenje bojlera

Korišćenjem usluge čišćnje bojlera, možete biti sigurni da će vaš uredjaj za zagrevanje vode trošti manje električne energije i biti pouzdan izvor tople vode. Kontaktirajte nas, zakažite termin za čišćenje kamenca u bojleru. Majstor će bit na vašoj adresi u najkraćem mogućem vremenskom roku. Pouzdani smo partner. Činjenica da imamo veliki broj zadovoljnih Novosadjana koji su koristili usluge servisa bojlera su pokazatelj da poaso radimo odgovorno po najvišim standardima. Granciju dajmeo na kvalitet pružene usluge. Bilo da je vaše mesto stanovanja naselje Liman, Adice, Detelinara, Telep ili drugi deo u Novom Sadu za servisranje bojlera svih modela i proizvodjača stojimo na usluzi.