Popravka veš mašina je neophodna kada mašina za veš ne izbacuje vodu, ne uzima prašak i omekšivač, ne ispira veš… Ukoliko imate kvar na veš mašini Bosch, Candy, Gorenje, Indesit, Beko, Ariston, Whirlpool ili drugog brenda možete nas pozvati. Majstor za veš mašine je dostupan svakoga dana osim nedeljom na celoj teritoriji Novog Sada. Povoljne cene usluga.

Popravka veš mašina

Velike količine prljavog veša brzo se nagomilavaju ako mašina za veš ne radi. Tvrdokorne fleke sa garderobe možete oprati ručno ali veš neće miristati na prašak i omekšivač kao kada se opere u bubnju veš mašine. Zato čim se pokvari mašina pozovite stručno lice da reši problem na vašem uredjaju bele tehnike. U slučaju da vam treba dobar majstor za veš mašinu možete nas pozvati. Popravka veš mašina svih modela bez obzira na njihovo godište i kapacitet bubnja je naša specijalnost. Uspešno poslujemo dugi niz godina, garanciju dajemo na kvalitet svake pružene usluge. Bilo da je vaše prebivalište Salajka, Liman, Novo Naselje, Grbavica, Petrovaradin, Telep, Sremski Karlovci, Detelinara ili drugi deo grada Novi Sad za servis veš mašina dostupni smo fizičkim i pravnim licima. Kontaktirajte nas i uverite se zašto smo stekli veliki broj zadovoljnih klijenata za sve ove godine poslovanja.

Popravka veš mašina cena

Zamena tunel gumena mašini za veš                                  od 2.000 dinara

Zamena creva veš mašine                                                   od 1.800 dinara

Zamena grejača na veš mašini                                            od 2.000 dinara

Popravka vrata na veš mašini                                              od 1.800 dinara

Zamena bravice na vratima veš mašine                              od 1.800 dinara

Zamena hidrostata na veš mašini                                        od 2.000 dinara

Zamena amortizera veš mašine                                          od 2.000 dinara

Zamena pumpe na veš mašini                                            od 2.000 dinara

Zamena kondzatora na mašini za veš                                od 2.000 dinara

Čišćenje filtera veš mašine                                                 od 1.800 dinara

Nivelisanje veš mašine                                                       od 1.800 dinara

Priključenje i puštanje u rad veš mašine                                  2.500 dinara

Popravka motora na veš mašini                                                 na upit

Zamena ležajeva na mašini za veš                                            na upit

Popravka elektronike veš mašine                                               na upit

Prikazane cene popravke veš mašine je informativnog karaktera i odnosi se samo za ruke majstora. Tačna cena usluge popravka veš mašine biće saopštena klijentu na licu mesta kada se uradi dijagnostika kvara. Rezervni deo za veš mašinu koji se ugradjuje se plaća posebno i nije uračunat u cenu usluge. Ako klijent odustane od popravke kvara naplaćuje se dolazak i konstatacija kvara 1.500 dinara.

Najčešće usluge koje pružamo za servis mašina za veš

Zamena kaiša na veš mašini

Popravka motora na veš mašini

Servis veš mašine

Danas veš mašine nisu kvalitetne kao mašine za pranje koje su se proizvodile pre 20. godina, ali ako se radi servis sa orginalnim delovima mogu imati dugi vek trajanja. Ako veš mašina ne okreće bubanj, ne uzima vodu, curi ispod, šeta po kupatilu ili se dešavaju druge nepravilnosti u radu treba da reagujete odmah. Naš servis veš mašine, zahvaljujući stručnosti majstora sve vrste kvarova otklanja u najkraćem roku. Kada nas pozovete na vašu adresu dolazimo isti dan, najkasnije sutra. Kako se mašina za veš koristi svakodnevno u domaćinstvu kvar na uredjaju može da poremeti svakodnevnicu. Zato je tu naš servis za veš mašine koji će vam profesionalno, kvalitetno i brzo rešiti problem. Kada uočite drugačiji rad veš mašine nego što je to uobičajeno, kontaktitajte nas i sprečite nastanak većeg kvara. Ne čekajte da mašina prestane sa radom već delujte preventivno.