Popravka šporeta sa ravnom staklokeramičkom pločom ili klasičnim ringlama je naša specijalnost. Ako postoji kvar na šporetu i treba vam popravka električnog šporeta pozovite nas. Povoljna cena za servis šporeta Bosch, Gorenje, Whirlpool, Indesit, Beko, Alfa Plam, Candy i ostalih proizvodjača. Majstor za šporete je dostupan svakoga dana osim nedeljom. Garanciju dajemo na kvalitet pružene usluge.

Popravka šporeta cena

Zamena prekidača na šporetu                                    od 2.200 dinara

Zamena grejača u rerni                                               od 2.500 dinara

Zamena ringle na ravnoj ploči                                     od 3.000 dinara

Postavljanje kabla na šporetu                                          2.000 dinara

Zamena klasične ringle električnog šporeta                od 2.500 dinara

Zamena instalacije u šporetu                                      od 2.000 dinara

Postavljanje ugradne ploče i rerne                             od 3.500 dinara

Istaknuta cena popravke šporeta je informativnog karaktera. Kada majstor izadje na lice mesta, detektuje kvar klijentu će biti sopštena cena elektro usluge. Ringla, grejač, prekidač i instalcije za šporet nisu uračunate u cenu usluge već se posebno plaćaju. Posedujemo rezervni deo za svaki tip šporeta. U slučaju da ga trenutno nemamo na stanju, nabavljamo ga brzo. Ako odustanete od popravke šporeta iz bilo kog razloga, dolazak i konstatacija kvara se naplaćuje 1.500 dinara.

Kada je potrebna popravka šporeta?

Situacija koja ukazuje da je potrebna popravka šporeta je sledeća.

Rerna ne peče dobro, rerena ne peče odozdo, rerna ne peče ravnomerno, rerna slabo greje, ne radi grejač u rerni

Iz šporeta se oseća miris nagorele plastike kada se uključi, iskače osigurač kada se upali rerena ili ringla, oštećen kabal i utikač od šporeta

Ringla pucketa, ne sija prsten na ringli šporeta sa ravnom pločom, ringla ne greje, ringla se deformisala, ringla slabo greje, ringla se gasi i pali

Ukoliko imate neki od navedenih kvarova na šporetu ne odlažite popravku kvara jer se problem može pogoršati. Električni šporet je veliki potrošač struje zato popravku kvara treba uraditi odmah.

Servis šporeta

Danas na našem tržištu prodaju se razni tipovi šporeta. Ovaj uredjaj bele tehnike koji postavljate u kuhinju može imati ekespres ringle za brzo kuvanje i prženje, rernu u kojoj struji topao vazduh kako bi jelo bilo ravnomerno ispečeno. Takodje šporeti mogu biti sa staklokeramičkom pločom ili klasičnim ringlama sa objedinjenom pećnicom. Bilo koji šporet da imate u vašoj kuhinji i kada nastane kvar na šporetu, možete nas pozvati. Servis šporeta svih tipova i proizvodjača bez obzira na njihovo godište radimo uspešno dugi niz godina. Električar za šporete pruža usluge poput zamena ringle, grejača u rerni, prekidača, popravka ugradne rerne, zamena oštećene električne instalacije u šporetu, zamena ringle na ravnoj ploči. Povoljna cena električarske usluge, brz dolazak na vašu adresu i odgovoran pristup poslu su razlozi da nam ukažete poverenje.

Majstor za šporete

Končar, Sloboda Čačak, Iskra su električni šporeti koji su davnih godina slovili za visokokvalitetne uredjaje bele tehnike. Današnji proizvodjači kao što je Beko, Bosch, Gorenje, VOX, Tesla, Idesit, Alfa Plam proizvode kavalitetne šporete ali su oni nakon 10. godina korišćenja podložni kvarovima. Naš majstor za šporete poseduje potreban alat, poznaje princip rada električnog uredjaja bilo kog proizvodjača i zahvaljujući tome uspešno rešava svaki nastali kavar na šporetu. Kada primetite da vaš električni šporet ne radi ispravno pozovite naš elektro servis. Pružamo uslugu popravka i servis šporeta na celoj teritoriji opštine Novi Sad. Imate kvar na šporetu? Pozovite nas!