Zamena Grejača U Bojleru

Zamena grejača u bojleru marke Gorenje, Termorad, Metalac, Platinum, Končar i drugih brendova je deo elektro usluge koje pružamo fizičkim i pravnim licima. Majstor za bojler sa velikim iskustvom pružiće profesionalnu i kvalitenu uslugu. Električar je dostupan na celoj teritoriji Novog Sada i okolini. Povoljna cena zamene grejača na bojleru. Dolazimo isti dan.

Zamena grejača u bojleru cena

3.000 dinara je cena za uslugu zamena grejača na bojleru bez obzira na zapreminu kazana. Cena se odnosi na dolazak majstora električara i njegov rad. Grejač i flanšna koja se menja nije uračunata u cenu elektro usluge. Cena za elektro materija u zavisnosti od modela bojlera iznosi od 2.200 dinara.

Zamena grejača u bojleru

Grejač u bojleru služi da se zagreje voda na preporučenu temperaturu od 65. stepeni koju koristimo za kupanje, umivanje, pranje kose. Ukoliko grejač ne funkcioniše ispravno sporije se greje voda u kazanu bojlera. Kako se ne bi tuširali hladnom vodom čim primetite da grejač bojlera ne radi odmah uradite popravku kvara. Ako nemate kome da se obaratite za uslugu popravka bojlera stojimo vam na usluzi. Naš bojler servis Novi Sad uspešno posluje duže od 10. godina. Zamena grejača u bojleru je električarska usluga koju pružamo svakodnevno. Dovoljno je da nas kontaktirate, objasnite kakav je kvar na bojleru, sve drugo prepustite našim stručnim majstorima. Znamo da bojler može ugroziti bezbednost korisnika zato odgovorno i profesionalno pristupamo poslu. Garanciju dajemo na kvalitet pružene usluge električara.

Zamena grejača na bojleru

Veća količina nataloženog kamenca u kazanu bojlera, lepi se za grejač što utiče na njegov ispravan rad. Pod uticajem kamenca u nekom  trenutku dolazi do pucanja grejača. Tada on probija masu i može se dogoditi da osigurač iskoči kada preko prekidača uplite bojler. Da je grejač u kvaru ukazuje i situacija da lampica na bojleru od termostata svetli a nemate tople vode.

Zamena grejača na bojleru, termostata, sigurnosnog ventila, brinoks creva, ugradnja bojlera svih kapaciteta je naša specijalnost. Majstori su obučeni da pruže svaku vrstu popravke na bojlerima Bosch, Elit Čačak, Dom Pančevo, Ariston i ostalih proizvodjača. Bilo da je vaše prebivalište naselje Liman, Telep, Tatarsko Brdo, Petrovaradin ili drugi deo Novog Sada naš bojler servis je tu za vas.