Zamena Instalacije U Bojleru

Zamena instalacije u bojleru Končar, Metalac, Elite, Gorenje, Platinum i ostalih brendova je usluga koju pruža servis bojlera Novi Sad. Nudimo pritupačne cena, kvalitenu, stručnu i brzu uslugu. Bojler majstor je dostupan svim radnim danima i subotom, fizičkim i pravnim licima. Popravka akumulacionih bojlera od 30, 50, 80 litara je naša specijalnost dugi niz godina.

Zamena instalacije u bojleru cena

Cena usluge zamena instalacije u bojleru iznosi od 2.000 dinara. U cenu je uključen dolazak majstora na vašu adresu. Elektro materijal nije uračuna u cenu usluge i posebno se naplaćuje.

zamena instalacije na bojleruZašto pregoreva instalacija u bojleru?

Dotrajalost električnih žica i biksni koje se nalaze ispod bojlera je načešći razlog da one pregore. Izolacija na žicama vremenom izgubi svoje svojstvo, ogoli se pa u konataktu sa drugom žicom ili od prevelike pare koja se stvara dok se tuširamo počne da varniči i izgori. Pregevanje bojlera, to jest ključanje vode u kazanu može dovesti do oštećenja instalacije.

Koji su znaci da je oštećena instalacija u bojleru?

Iskakanje osigurača kada se bojler upali, miris nagorele plastike, garež na poklopcu bojlera su znakovi da je inastalacija oštećena.

Koliko treba vremena da se zameni instalacija na bojleru?

Naši serviseri su iskusni, tako da im za detektovanje kvara na bojleru i zamenu kompletene instalacije treba najviše 20. minuta.

Zamena instalacije u bojleru

Kada imate kvar na bojleru, zbog vaše bezbednosti treba odmah reagovati. Instalacije su važan deo u bojleru bez kojih on ne radi. Instalacija povezuje termostat i grejač i dovodi struju u bojler. Ukoliko vam treba zamena instalacije u bojleru, mi smo pravo rešenje za vas. Naš bojler servis posluje duže od 10. godina na celoj teritoriji Novog Sada i njegovoj okolini. Angažovanjem našeg majstora za bojler, dobijate stručnu i profesionalnu uslugu po najvišim standardima. Bilo da je u pitanju bojler Termorad, Bosch, Elmac, Dom Pančevo ili drugog proizvodjača za sve vrste popravke kvarova stojimo na usluzi. Pozovite nas, recite majstoru kakav kvar imate na bojleru, ostalo prepustite serviseru. Znamo da je topla voda iz bojlera neophodna za svakodnevno održavanje higijene, zato se trudimo da na teren izadjemo što je pre moguće. Garanciju dajemo na kvalitet pružene usluge. Servis, popravka, montaža bojlera sve što vam treba na jednom mestu.