Telep

Telep, profesionalne elektro usluge. Električar Telep nudi povoljne cene za električarske usluge. Majstor za bojler, veš mašinu, elektro instalaciju, TA peć, šporet sa velikim iskustvom. Brza i kvalitetna usluga za sva fizička i pravna lica. Granciju dajemo na kvalitet pružene usluge. Elektro servis radi svim danima osim nedeljom. Sve usluge električara na jednom mestu.

Telep električar

Iskače osigurač, bojler sporo greje vodu, TA peć ne puni do kraja, nema struje u delu kuće ili stana su razlozi da u pomoć pozovete električara. Ako vam treba dobar i profesionalan majstor električar možete se obratiti nama. Naš elektro servis posluje duže od 5. godina na teritoriji Novog Sada. Električar u Telepu vam je na usluzi svakoga dana tokom cele godine, osim nedeljom. Svaki nastali kvar na električnom uredjaju i elekro instalaciji obavljamo po svim propisima i standardima struke. Električar Telep nudi mogućnost da zakažete majstora u terminu koji odgovara vašem slobodnom vremenu. Pozovite nas, izložite problem koji imate, električar će biti na vašoj adresi što je pre moguće. Bilo da je u pitanju zamena utičnice, prekidača ili adaptacija i popravka postojeće elektro instalacije poslu prilazimo odgovorno. Bezbdenost klijenata nam je na prvom mestu. Našim angažovanjem uverićete se koliko su majstori profesionalni u svom poslu.

Električarske usluge na Telepu

Rad na elektro instalaciji kao i na električnim uredjajima zahteva zananje i odgovarajući alat. Sve navedeno poseduju naši električari. Majstori se stalno usavršavaju kako bi mogli da pruže elektro uslugu i na aparatima novije generacije. Svaki kvar uspešno rešavamo bez obzira da li je uredjaj bele tehnike marke Gorenje, Beko, Bosch, Indesit, Cnady, Arsiton ili drugog brenda. Povoljna cena električara, profesionalna usluga su neki od razloga da nas angažujete. Usluge električara koje pružamo na Telepu su:

Servis bojlera svih proizvodjača i kapaciteta

Servis mašina za veš

Popravka TA peći

Servis električnih šporeta

Ugradnja automatskih osigurača

Postavljanje rasvete

Zamena utičnica, osigrača, prekidača, indikatora

Čim primetite da vaš bojler, šporet, veš mašina, električne instalacije, prekidač, utičnica ne radi ispravno pozovite nas. Izložite svoj problem koji imate, vaš broj telefona biće prosledjen majstoru koji će rešti nastali kvar. Kvalifikovan električar na Telepu je u blizini vas. Potrebno je samo da nas kontaktirate.

Telep Novi Sad

Daranjijevo naselje je prvobitan naziv za današnji Telep. Radnici na železnici su bili prvi stanovnici ovog naselja. Nagli razvoj naselja usledio je nakon 1927 godine. Izgradjena je škola Branko Radičević, danas je to gimnazija Laza Kostić. U naselju deca pohadju nastavu u osnovnim školama Jožef Atila i Nikola Tesla. Na Telepu živi oko 21.000 stanovnika koju čine 3. mesne zajedice Bratstvo, Nikola Tesla i južni Telep. Najpoznatije ulice u naselju su Petefi Šandora, Vršačka, Bulevar Patrijaha Pavla, Futoški put, Bulevar Evrope, Heroja Pinkija. Gradske četvrti sa kojima se naselje graniči su na jugu Kameničko ostrvo, na severu Satelit i Novo Naselje, na zapadu Adice, i istoku Liman 4, Adamovićevo Naselje i Depresija.