Stari Grad

Stari Grad Novi Sad profesionalni električar sa velikim iskustvom. Popravka šporeta, TA peći, bojlera, frižidera, servis veš mašina, sudo mašine, zamena osigurača, prekidača, utičnica i sve druge elektro usluge na jednom mestu. Električar Novi Sad je dostupan fizičkim i pravnim licima svakog radnog dana i subotom. Brza i kvalitetna električarska usluga.

Električar Stari Grad Novi Sad

Imate kvar na uredjaju bele tehnike? Često iskače osigurač, utičnica varniči, prekidač za bojler se zaglavio, nemate jednu fazu ustanu? Sve navedene situcije zahtevaju angažovanje električara. Ukoliko se nalazite u naselju Stari Grad u Novom Sadu i potreban vam je električar možete nas kontaktirati. Nudimo povoljne cene za električarske usluge. Našim angažovanjem dobijate visokokvalitetnu uslugu, po najvišim standardima struke. Sve elektro usluge pružamo na bezbedan način po klijente. Svaki nastali kvar na bojleru, šporetu i drugim uredjajima na struju kao i električnim instalacijama uspešno rešavamo. Dovoljno je da nas pozovete, objasnite sa kakvim probelmom se suočavate, poslaćemo majstora na vašu adresu u najkraćem mogućem vremenskom roku. Sa strujom se nije igrati, zato savetujemo da bilo koju popravku kvara prepustite stručnom licu. Bilo da živite na teritoriji mesne zajednice Sonja Marinković, Prva vojvodjanska brigada, Stari Grad za elektro usluge stojimo na usluzi. Garanciju dajemo na kvalitet svake usluge električara.

Električarske usluge Stari Grad Novi Sad

Električarske usluge za koje nas možete angažovati na teritoirji Starog Grada su:

Servis veš mašina – zamena grejača, tunel gume, hidrostata, popravka motora veš mašine…

Servis klima – čišćenje klime, ugradnja klime, popravka klima uredjaja, dopuna freona za klimu

Popravka bojlera – zamena termostata, sigurnosnog ventila, grejača, instalacije, čišćenje bojlera, montaža bojlera

Popravka šporeta – zamena ringle, grejača u rerni, postavljanje kabla na šporetu, ugradnja rerne i staklokeramičke ‘ploče…

Zamena osigurača, prekidača, utičnica, ugradnja spoljne i unutrašnje rasvete, zamena table sa automatskim osiguračima…

Ovo je samo deo elekro usluga koje pružamo. Naš elektro servis posluje duže od 10 godina na području Novog Sada, čime smo stekli veliki broj zdovoljnih klijenata koji nas preporučuju rodbini i prijateljima. Možemo se pohvaliti činjenicom da retko kada imamo reklamciju na pruženu električarsku uslugu. Pozovite nas i uvertite se koliko su električari profesionalni u svom radu. Sada kada vam treba električar u Novom Sadu imate kome da se obratite.