Zamena Kaiša Na Veš Mašini

Zamena kaiša na veš mašini Gorenje, Bosch, Candy, Indesit, Beko i drugih brendova je usluga koju radi naš servis veš mašina Novi Sad. Nudimo povoljne cene za servis mašina za veš. Majstor za veš mašine radi svim radnim danima i subotom. Profesionalna, kvalitetna i stručna usluga. Dolazimo isti dan, najkasnije sutra.

Zamena kaiša na veš mašini cena

zamena kaiša na veš mašiniCena popravke veš mašine uvek zanima klijente, kako bi odlučili da li je popravka kvara isplativa. Cena usluge zamena kaiša na veš mašini iznosi od 2.000 dinara. Tačnu cenu sopštiće vam majstor za mašine kada izdje na lice mesta, dijagnostikuje tačan kvar i sagleda celokupnu situaciju. Prikazana cena je informativna i odnosi se samo na rad majstora. Kaiš za veš mašinu koji se menja nije uračunat u cenu usluge.

Zašto spada kaiš sa veš mašine?

Kaiš na mašini za veš ima namenu da prenese obrtni moment sa motora na bubanj tokom ciklusa pranja. Prekomerna količina vlažnog veša u bubnju, iskrivljena osovina zbog propalih ležajeva ili istegnuće kaiša su najčešći razlozi zbog koga on spada sa remena. Kada mašina za veš uzme vodu i pokrene odbarni program pranja a bubanj se ne okreće velika verovatnoća je da se kaiš istegao, pukao ili je spao sa svog mesta.

Zamena kaiša na mašini za veš

Svaka domaćica voli da joj mašina za veš ispravno radi bilo da pere sportsku odeću, posteljinu, peškire ili drugu vrstu zaprljane garderobe. Ukoliko dodje do spadanja kaiš na veš mašini, bubanj se neće okretati bez obzra što je na početku pranja primljena vode, uzet prašak i omekšivač. Kada primetite da se bubanj veš mašine ne okreće kao uobičajeno, pretanite sa pranjem i isključite uredjaj.

Za servis mašina za pranje to jest uslugu zamena kaiša u veš mašini možete nas konatktirati. Majstor će biti na vašoj adresi što je pre moguće. Imamo kavlifikovane majstore da otklone nastali kvar na mašini za veš. Bilo da se nalazite u naselju Podbara, Liman, Sajlovo, Telep, Detelinara ili drugom delu Novog Sada za popravku veš mašine možete nas pozvati. Odgovorno ćemo pristupiti poslu, rešiti problem na obostrano zadovoljstvo. Granciju dajemo za svku vrstu popravke na vašoj mašini za veš.