Popravka Motora Na Veš Mašini

Popravka motora na veš mašini Indesit, Candy, Bosch, Gorenje, Beko i drugih brendova radimo na celoj teritoriji Novog Sada. Majstor za mašine za veš sa dugogodišnjim iskustvom. Servis veš mašina radimo stručno i kvalitetno. Povoljne cene za uslugu popravka veš mašine. Na vašu adresu dolazimo isti dan, najksanije sutra. Garancija na pruženu uslugu.

Popravka motora na veš mašini cena

Cena za uslugu popravka mortora na veš mašini zavisi od više faktora i iznosi od 4.500 dinara. Kako bi klijnetu saopštili koliko košta popravka motora veš mašine, majstor mora doći na lice mesta i dijgnostikovati tačan kvar. Bilo da je u pitanju asinhronski ili kolektroski motor mašine za veš popravku možemo obaviti veoma stručno.

Zašto najstaje kvar na motoru mašine za veš?

Dotrajalost četkica, kondezatora, tahnomagneta su najčešći razlozi da motor veš mašine prestane sa radom. Često prepunjavanje bubanja većom količinom prljave garderobe od propisane, dovodi do opterećenja motora.

Kako da znam da motor na veš mašini ne radi?

Ukoliko se bubanj ne vrti kada pokrenete ciklus pranja ili se okreće samo u jednu stranu jasan je znak da motor veš mašine ne radi. Takodje zvuci koji dopiru iz motora na veš mašini mogu ukazivati da motor ne radi ispravno.

Popravka motora na veš mašini

Okretanje bubanja na desnu i levu stranu tokom pranja veša pokreće motor preko kaiša koji se nalazi na remenicima. Mrisan i čist pamučni, svileni, vuneni veš izvadćete iz bubnja veš mašine samo ako ona radi ispravno. U slučaju da se bubanj ne okreće kada sipate prašak i omekšivač u posudu, pokrenete program pranja, pozovite majstora bez odlaganja.

Ako je u pitanju popravka motora na veš mašini naš servis je vaš dobar izbor. Potrudićemo se da u najkraćem vremenskom roku budemo na vašoj adresi i uklonimo nastali kvar na mašini za veš. Servis mašina za veš u koju spada i popravka motora je naša specijalnost duže od 10. godina. Bez obzira da li je u pitanju mašina starije ili novije generacije popravku motora obavićemo po svim standardima kako to zahteva proizvodjač. Nakon završene popravke kvara motora veš mašine, domaćica će moći odmah da koristi uredjaj za pranje veša. Brzom intervencijom ne dozvoljavamo da se u korpi nakuplja prljav veš.